Kaas informatie

Hoe bewaar ik mijn kaas?

Het voor u vers afgesneden stuk kaas wordt door ons verpakt in speciaal kaaspapier. Dit papier voorkomt uitdroging, aangezien het is voorzien van een plastic laagje. Wikkel de kaas na gebruik weer in het papier en bewaar het op een koele plaats. Dit kan in uw kelder zijn of in de koelkast. Als u de kaas een uur voor gebruik uit de koelkast haalt, zal deze op zijn allerbest smaken.

Hoe schaaf of snijd ik kaas nog soepeler?

De oplossing is simpel. Een goede kaasschaaf en deze op de juiste manier afwassen. De kaasschaaf komt bij veel mensen regelmatig in de vaatwasser terecht. Dit is echter slecht voor de levensduur van de schaaf. Elke kaasschaaf heeft een heel dun snijdgedeelte, die door de chemicaliën en de hitte in de vaatwasser vervormt. Afwassen met de hand verlengt de levensduur aanzienlijk.

De Kaasservice heeft kaasschaven waar u verse plakken van uw favoriete kaas mee kunt schaven. Uniek aan deze kaasschaaf is de coating waardoor de kaas niet blijft plakken en u dus heel gemakkelijk schaaft. Daarnaast hebben wij ook kaasraspen om snel en makkelijk geraspte kaas te maken.

Zuivellight

Bewust eten is een trend geworden. Steeds meer consumenten houden zich bezig met bewust en verantwoord eten. Voor deze bewuste eters heeft de KAASSERVICE een heerlijk assortiment kazen: Zuivellight. Deze kazen bevatten 15% minder zout en tevens minder vet (35+). Tegelijkertijd doet de smaak zeker niet onder voor uw vertrouwde kazen. Zo kan bewust eten ook lekker zijn!

Zie ons assortiment voor de verschillende varianten Zuivellight kazen, vraag uw kaasboer naar informatie of kom eens vrijblijvend proeven aan de wagen.

Vacuüm verpakte kaas

Wilt u op vakantie ook genieten van de lekkerste kaas? De KAASSERVICE biedt u de mogelijkheid om uw eigen kaas mee te nemen op reis. We kunnen de kaas vacuüm verpakken, uiteraard zonder extra kosten. Het vacuüm verpakken van de kaas zorgt ervoor dat u de kaas langer kunt bewaren, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.
Zo kunt u overal waar u heengaat genieten van uw vertrouwde stuk kaas.

Kaasmanden / Kerstpakketten

Bent u op zoek naar een origineel cadeau of bedankje? Of wilt u bijvoorbeeld uw medewerkers verrassen? Dan zijn onze kaasmanden wellicht iets voor u. De KAASSERVICE heeft kaasmanden in allerlei soorten en maten en deze zijn op aanvraag het hele jaar verkrijgbaar. In overleg kan de inhoud van deze manden samen worden bepaald, zodat deze altijd naar uw wens zullen zijn. U laten verrassen kan natuurlijk ook. Uw kaasboer zal er altijd een mooie, originele mand van maken.

JoomShaper